Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquinaria CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW
lazaro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Prado passt de bal met de wreef. Hansen probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:0

5e minuut.
Carbonari onderschept slim de pass. Pitanga geeft de bal voor. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ... Cuellar bokst de bal weg.

7e minuut.
Cuellar speelt de bal door. Fumero kopt de bal weg. Pitanga geeft een hoge lob. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hansen kopt de bal weg. Pitanga rent richting de bal. Pitanga met een sublieme pass. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pitanga geeft een lange en hoge pass. Carbonari kopt de bal weg. Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pitanga geeft de bal voor. Cid is nu in balbezit. Carbonari begaat een overtreding. Carbonari krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Parca probeert naar een medespeler te passen. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 2:0

18e minuut.
Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Pitanga speelt de bal door. Parca rent richting de bal. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Peñalvert de bal. Pitanga rent richting de bal. Pitanga passt de bal in één keer door. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Acosta rent richting de bal. Carbonari verovert de bal door een tackle van achteren. Parca is nu in balbezit. Parca draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Pitanga de bal onder controle te krijgen. Carbonari is nu in balbezit. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Acosta de bal. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal met de wreef. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Parca rent richting de bal. Parca passt de bal zonder na te denken. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 3:0

32e minuut.
Peñalvert is nu in balbezit. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Carbonari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 4:0

42e minuut.
Hansen passt de bal zonder na te denken. Bin met een sublieme pass. Pitanga met een sublieme pass. Daar is Parca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 5:0

44e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 20%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 80%.
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 5:0

48e minuut.
Cuellar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cid de bal. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel. Cuellar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 6:0

51e minuut.
Cuellar trapt de bal weg. Klungelig pakt Prado de bal. Pitanga met een sublieme pass. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 7:0

58e minuut.
Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga speelt de bal door. Klungelig pakt Parca de bal. Parca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 8:0

62e minuut.
Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga met een sublieme pass. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 9:0

62e minuut.
Pequeño is nu in balbezit. Pequeño passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waleczek met een snelle inworp. Pitanga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Soulié geeft de bal voor. Parca is nu in balbezit. Bernal begaat een overtreding. Bernal krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carbonari met de inworp. Pitanga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carbonari zal de hoekschop nemen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 10:0

72e minuut.
Daar is Parca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft een hoge lob. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 11:0

77e minuut.
Pitanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca geeft een lange en hoge pass. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Peñalvert kopt de bal weg. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen passt de bal in één keer door. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 12:0

81e minuut.
Fumero kopt de bal weg. Waleczek speelt de bal door. Pitanga speelt de bal door. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 13:0

84e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Waleczek de bal. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Peñalvert heeft problemen om de bal te vangen. Hansen rent richting de bal. Hansen geeft de bal voor. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen is nu in balbezit. Hansen geeft de bal voor. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 21%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 79%.
Maquinaria - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 14:0