Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW Maquinaria
Normal Tactiek lazaro
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten goed
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Peñalvert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pequeño de bal. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Omerović speelt de bal door. Koçaner is nu in balbezit. Omerović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuellar speelt de bal door. Omerović kopt de bal weg. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Omerović kopt de bal weg. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan geeft een lange en hoge pass. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:1

11e minuut.
Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza geeft de bal voor. Labañino speelt de bal door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Acosta trapt de bal weg van het doel. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović passt de bal met de wreef. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft de bal voor. Koçaner is nu in balbezit. Omerović is nu in balbezit. Omerović draait met de bal, schiet en ... Cuellar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Omerović rent richting de bal. Omerović geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza kopt de bal weg. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Omerović met een sublieme pass. Labañino is nu in balbezit. Koçaner onderschept slim de pass. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cuellar speelt de bal door. Peñalvert kopt de bal weg. Kapłan probeert de bal aan de voet te houden. Kapłan geeft de bal voor. Koçaner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kancia speelt de bal door. Kapłan rent richting de bal. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 82%, Maquinaria 18%.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:1

52e minuut.
Cuellar trapt de bal weg. Prado rent richting de bal. Kancia is nu in balbezit. Kancia geeft een lange en hoge pass. Koçaner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:2

58e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vaccarezza met een snelle inworp. Koçaner heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omerović rent richting de bal. Omerović geeft de bal voor. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Cuellar bokst de bal weg. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:3

70e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Omerović speelt de bal door. Klungelig pakt Koçaner de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Cuellar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:4

71e minuut.
Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović passt de bal met de wreef. Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović geeft de bal voor. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Omerović kopt de bal weg. Vaccarezza probeert naar een medespeler te passen. Koçaner controleert de bal met de borst. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Goite geeft een hoge lob. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koçaner de bal. Koçaner schiet op doel. Cuellar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Peñalvert passt de bal in één keer door. Bogacki heeft problemen om de bal te vangen. Kancia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koçaner de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cuellar speelt de bal door. Omerović kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Cuellar bokst de bal weg.

85e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović probeert naar een medespeler te passen. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:5

88e minuut.
Cid kopt de bal weg. Inworp. Kapłan met een snelle inworp. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 76%, Maquinaria 24%.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Maquinaria 0:5