Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos ZULUETA FC
play Tactiek Final2-Copa-5311
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Lam onderschept slim de pass. Flández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flández krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Półćwiartek geeft een hoge lob. Schollen kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccinelli de bal. Piccinelli passt de bal met de wreef. Lahcen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lahcen passt de bal in één keer door. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga passt de bal zonder na te denken. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schollen met de inworp. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 45%, ZULUETA FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Checos - ZULUETA FC 0:0

56e minuut.
Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen passt de bal met de wreef. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Schollen speelt de bal door. Klungelig pakt Piccinelli de bal. Piccinelli met een sublieme pass. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Mina komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Chlup komt het veld opgelopen. Lăcătuş komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Flández verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... Lissoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Marrero met een sublieme pass. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Lissoni bokst de bal weg.

90e minuut.
Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş speelt de bal door. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - ZULUETA FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 53%, ZULUETA FC 47%.
Los Checos - ZULUETA FC 0:1