Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZULUETA FC Los Checos
Final2-Copa-5311 Tactiek play
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero geeft de bal voor. Daar is Widzisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Los Checos 1:0

7e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Inworp. Marrero met een snelle inworp. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marrero onderschept slim de pass. Marrero speelt de bal door. Chlup speelt de bal door. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel. Lissoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kudrnáč geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Załoga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cevher rent richting de bal. Cevher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński speelt de bal door. Marrero is nu in balbezit. Marrero geeft een hoge lob. García Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Los Checos 2:0

28e minuut.
Cordero rent richting de bal. Flández onderschept slim de pass. Flández geeft de bal voor. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kudrnáč geeft een lange en hoge pass. Flández controleert de bal met de borst. Flández geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel. Półćwiartek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fiorentini geeft een lange en hoge pass. Détári kopt de bal weg. Klungelig pakt Pop Lazić de bal. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel. Półćwiartek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Los Checos 2:1

37e minuut.
Wenda passt de bal in één keer door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński geeft een hoge lob. García Mina krijgt zijn hoofd ertegen. Widzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lissoni bokst de bal weg.

41e minuut.
Blomqvist met een snelle inworp. Wenda is nu in balbezit. Kutryb verovert de bal door een tackle van achteren. Kutryb geeft een hoge lob. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal. Półćwiartek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 49%, Los Checos 51%.
ZULUETA FC - Los Checos 2:1

52e minuut.
Kutryb is nu in balbezit. Chlup is nu in balbezit. Cevher begaat een overtreding. Cevher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Détári heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Marrero speelt de bal door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński passt de bal in één keer door. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 53%, Los Checos 47%.
ZULUETA FC - Los Checos 2:1