Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner FC RentalHo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Torriente passt de bal zonder na te denken. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesa krijgt een gele kaart. Vinent raakt geblesseerd tijdens het duel. Gil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Brene is nu in balbezit. Brene geeft een hoge lob. Labra kopt de bal weg. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Licea rent richting de bal. Labra onderschept slim de pass. Labra draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Morffi de bal. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Brene geeft een lange en hoge pass. Labra is nu in balbezit. Labra passt de bal zonder na te denken. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Vinent de bal. Vinent schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cuesta passt de bal zonder na te denken. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 38%, RentalHo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - RentalHo 0:0

46e minuut.
Cok is nu in balbezit. Met opzet legt Lee zijn tegenspeler op de grond. Cok raakt geblesseerd tijdens het duel. Clavelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent schiet op doel. Hidalgo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Vinent is nu in balbezit. Vinent draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Brene probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguilera de bal. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Bartumeo heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 20%, RentalHo 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - RentalHo 0:0