Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RentalHo ZULUETA FC
Normal Tactiek Final2-Copa-5311
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Détári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marrero met een sublieme pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:1

4e minuut.
Doeltrap. Hidalgo met een harde bal richting middenveld. Puñales kopt de bal weg. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escalona krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Lam rent richting de bal. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marrero kopt de bal weg. Mesa is nu in balbezit. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Puñales rent richting de bal. Puñales geeft de bal voor. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kwieciński met de inworp. Marrero is nu in balbezit. Marrero geeft een lange en hoge pass. Lam is nu in balbezit. Lam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:2

27e minuut.
Wenda rent richting de bal. Wenda geeft de bal voor. Aguilera rent richting de bal. Escalona onderschept slim de pass. Escalona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lam onderschept slim de pass. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:3

35e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Puñales geeft de bal voor. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:4

37e minuut.
Marrero passt de bal met de wreef. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński passt de bal zonder na te denken. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:5

43e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Mesa is nu in balbezit. Escalona onderschept slim de pass. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - ZULUETA FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 81%, ZULUETA FC 19%.
RentalHo - ZULUETA FC 0:6

48e minuut.
Labra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noa kan de bal niet met de borst controleren. Marrero speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lam met een snelle inworp. Puñales geeft een lange en hoge pass. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cuesta is nu in balbezit. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pop Lazić is nu in balbezit. Puñales is nu in balbezit. Puñales probeert naar een medespeler te passen. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lee moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lee schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Naranjo is nu in balbezit. Lam onderschept slim de pass. Lam draait met de bal, schiet en ... Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mesa kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwieciński zal de hoekschop nemen. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Noa is nu in balbezit. Puñales begaat een overtreding. Puñales krijgt een gele kaart. Noa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noa kan niet meer verder spelen. Riquelme komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartumeo rent richting de bal. Escalona onderschept slim de pass. Lam is nu in balbezit. Lam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 69%, ZULUETA FC 31%.
RentalHo - ZULUETA FC 0:6