Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos Gunner FC
play Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Kędzior is nu in balbezit. Kędzior geeft een lange en hoge pass. Guzmán kopt de bal weg. Batignani rent richting de bal. Batignani schiet op doel. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Licea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Batignani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 1:0

4e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Batignani heeft problemen om de bal te vangen. Batignani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 2:0

5e minuut.
Daar is Blomqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blomqvist geeft een hoge lob. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batignani onderschept slim de pass. Batignani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Batignani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kutryb komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Lahcen probeert de bal met de borst te controleren. Lahcen speelt de bal door. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 3:0

9e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Lahcen met een sublieme pass. Klungelig pakt Guzmán de bal. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Moscoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 4:0

13e minuut.
Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft de bal voor. Blomqvist geeft een lange en hoge pass. Guzmán controleert de bal met de borst. Guzmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 5:0

20e minuut.
Flández probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kutryb de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Loyola passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan met een sublieme pass. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 6:0

22e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Daar is Licea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kutryb heeft problemen om de bal te vangen. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 7:0

23e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Licea is nu in balbezit. Kutryb verovert de bal door een tackle van achteren. Kutryb schiet op doel. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 8:0

24e minuut.
Klungelig pakt Vinent de bal. Guzmán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loyola. Loyola krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kutryb maakt een snoekduik en kopt de bal. Lahcen kopt de bal weg. Loyola kan de bal niet met de borst controleren. Kutryb onderschept slim de pass. Kutryb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Flández rent richting de bal. Flández geeft een hoge lob. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 9:0

42e minuut.
Daar is Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Licea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 15%, Gunner FC 85%.
Los Checos - Gunner FC 9:0

47e minuut.
Kędzior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Blomqvist de bal. Blomqvist speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal in één keer door. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. Licea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Reyes met de inworp. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil maakt een afschuwelijke overtreding. Gil krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Licea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb verovert de bal door een tackle van achteren. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 10:0

55e minuut.
Flández kopt de bal weg. Blomqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomqvist geeft een hoge lob. Kutryb maakt een snoekduik en kopt de bal. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 11:0

55e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vinent de bal. Vinent speelt de bal door. Kutryb probeert de bal met de borst te controleren. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 12:0

57e minuut.
Gil met een sublieme pass. Lahcen speelt de bal door. Kutryb probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Flández passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutryb de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Clavelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzior met de inworp. Blomqvist rent richting de bal. Blomqvist geeft een lange en hoge pass. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Blomqvist geeft een hoge lob. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Gunner FC 13:0

69e minuut.
Kutryb kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Moscoso trapt de bal weg van het doel. Inworp. Fiorentini met de inworp. Daar is Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal in één keer door. Kutryb rent richting de bal. Kutryb draait met de bal, schiet en ... Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Crăcan met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Flández speelt de bal door. Klungelig pakt Guzmán de bal. Blomqvist rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 25%, Gunner FC 75%.
Los Checos - Gunner FC 13:0