Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Timba Pastelon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Chubukova probeert naar een medespeler te passen. Bacot rent richting de bal. Bacot passt de bal met de wreef. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Marante is nu in balbezit. Beatón verovert de bal door een tackle van achteren. Beatón passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marante is nu in balbezit. Marante met een sublieme pass. Beatón probeert de bal aan de voet te houden. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hermosillo rent richting de bal. Couce onderschept slim de pass. Couce met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Hermosillo kopt de bal weg. Bacot kan de bal niet met de borst controleren. De la Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De la Cruz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De la Cruz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Charro kopt de bal weg. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo speelt de bal door. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Moscoso kopt de bal weg. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León passt de bal zonder na te denken. Couce is nu in balbezit. Couce geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. León passt de bal in één keer door. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - Pastelon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 50%, Pastelon 50%.
Plaza Timba - Pastelon 1:0

73e minuut.
León verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León schiet op doel. Orama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - Pastelon 2:0

74e minuut.
Consuegra probeert naar een medespeler te passen. Marante is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Marante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Couce neemt de hoekschop. Abreu kopt de bal weg. Bonachea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Abreu geeft een hoge lob. Consuegra is nu in balbezit. Jiménez rent richting de bal. Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 35%, Pastelon 65%.
Plaza Timba - Pastelon 2:0