Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos RentalHo
play Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 16.6
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hidalgo trapt de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Brene probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mollerup speelt de bal door. Załoga probeert naar een medespeler te passen. Guzmán controleert de bal met de borst. Guzmán schiet op doel. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 1:0

13e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Schollen met een sublieme pass. Crăcan geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mollerup verovert de bal door een tackle van achteren. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 2:0

17e minuut.
Załoga kopt de bal weg. Klungelig pakt Flández de bal. Flández passt de bal met de wreef. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Flández kopt de bal weg. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera met een sublieme pass. Flández rent richting de bal. Flández geeft de bal voor. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 3:0

22e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Cuesta rent richting de bal. Guzmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzmán krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lahcen rent richting de bal. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Załoga rent richting de bal. Załoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 4:0

28e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Guzmán speelt de bal door. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Crăcan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen geeft de bal voor. Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Załoga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lahcen draait met de bal, schiet en ... Mesa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Załoga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guzmán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Schollen speelt de bal door. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 5:0

38e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 6:0

40e minuut.
Załoga geeft een lange en hoge pass. Mesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lahcen met de inworp. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 18%, RentalHo 82%.
Los Checos - RentalHo 6:0

47e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 7:0

49e minuut.
Mollerup passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup schiet op doel. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 8:0

53e minuut.
Reina heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Hidalgo met een harde bal richting middenveld. Flández probeert de bal met de borst te controleren. Flández probeert naar een medespeler te passen. Załoga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een hoge lob. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Piccinelli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lahcen passt de bal in één keer door. Brene probeert de bal met de borst te controleren. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 9:0

67e minuut.
Piccinelli passt de bal met de wreef. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán rent richting de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 10:0

72e minuut.
Piccinelli is nu in balbezit. Piccinelli passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Flández rent richting de bal. Flández geeft een lange en hoge pass. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 11:0

74e minuut.
Daar is Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme is nu in balbezit. Mollerup onderschept slim de pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 12:0

82e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 13:0

84e minuut.
Schollen geeft de bal voor. Lahcen kopt de bal weg. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Brene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Załoga zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mesa de bal. Piccinelli is nu in balbezit. Piccinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 14:0

89e minuut.
Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - RentalHo 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 17%, RentalHo 83%.
Los Checos - RentalHo 15:0