Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RentalHo Los Checos
Normal Tactiek play
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal in één keer door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:1

3e minuut.
Załoga probeert naar een medespeler te passen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:2

4e minuut.
Crăcan passt de bal in één keer door. Kutryb rent richting de bal. Kutryb passt de bal met de wreef. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mollerup is nu in balbezit. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal in één keer door. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villaurrutia speelt de bal door. Labra bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández met een sublieme pass. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:3

11e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Kutryb is nu in balbezit. Mesa is nu in balbezit. Kutryb onderschept slim de pass. Kutryb schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:4

13e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Mesa kopt de bal weg. Aguilera rent richting de bal. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hidalgo met een harde bal richting middenveld. Załoga kopt de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutryb rent richting de bal. Kutryb geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Villaurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:5

37e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cuesta de bal onder controle te krijgen. Kutryb is nu in balbezit. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal in één keer door. Lahcen speelt de bal door. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández geeft een hoge lob. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lahcen de bal onder controle te krijgen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Flández met een sublieme pass. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan speelt de bal door. Daar is Kutryb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutryb schiet op doel. Hidalgo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 79%, Los Checos 21%.
RentalHo - Los Checos 0:5

47e minuut.
Crăcan geeft de bal voor. Daar is Kutryb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:6

52e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:7

53e minuut.
Załoga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blomqvist komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Blomqvist met een snelle inworp. Flández geeft een hoge lob. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:8

61e minuut.
Brene geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blomqvist met een snelle inworp. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Flández is nu in balbezit. Flández passt de bal in één keer door. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:9

72e minuut.
Blomqvist is nu in balbezit. Blomqvist geeft een hoge lob. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:10

76e minuut.
Doeltrap. Hidalgo met een harde bal richting middenveld. Crăcan kopt de bal weg. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lahcen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blomqvist is nu in balbezit. Blomqvist passt de bal met de wreef. Daar is Kutryb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutryb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Kutryb de bal. Kutryb passt de bal zonder na te denken. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:11

85e minuut.
Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Kutryb rent richting de bal. Kutryb met een sublieme pass. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Los Checos 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 82%, Los Checos 18%.
RentalHo - Los Checos 0:12