Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZULUETA FC Gunner FC
Final2-Copa-5311 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Loyola rent richting de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam probeert naar een medespeler te passen. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 1:0

4e minuut.
Moscoso speelt de bal door. Marrero kopt de bal weg. Morffi heeft problemen om de bal te vangen. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moscoso trapt de bal weg van het doel. Marrero kopt de bal weg. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 2:0

16e minuut.
Marrero is nu in balbezit. Marrero geeft een lange en hoge pass. Morffi heeft problemen om de bal te vangen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moscoso speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Puñales probeert naar een medespeler te passen. García Mina heeft problemen om de bal te vangen. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 3:0

23e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Puñales passt de bal met de wreef. Marrero speelt de bal door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński geeft een hoge lob. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. García Mina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 4:0

26e minuut.
Torriente rent richting de bal. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński met een sublieme pass. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales passt de bal met de wreef. Marrero geeft de bal voor. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Licea rent richting de bal. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 5:0

33e minuut.
Licea kopt de bal weg. Kwieciński geeft de bal voor. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Kudrnáč is nu in balbezit. Kudrnáč geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Puñales passt de bal zonder na te denken. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 6:0

39e minuut.
Gil rent richting de bal. Puñales onderschept slim de pass. Puñales passt de bal zonder na te denken. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 7:0

44e minuut.
Reyes rent richting de bal. Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales probeert naar een medespeler te passen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 27%, Gunner FC 73%.
ZULUETA FC - Gunner FC 8:0

46e minuut.
Lam probeert naar een medespeler te passen. García Mina rent richting de bal. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lăcătuş komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero onderschept slim de pass. Marrero speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 9:0

56e minuut.
Clavelo is nu in balbezit. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 10:0

60e minuut.
Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Marrero probeert naar een medespeler te passen. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gil kopt de bal weg. Marrero rent richting de bal. Marrero probeert naar een medespeler te passen. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marrero heeft problemen om de bal te vangen. Marrero passt de bal met de wreef. Clavelo rent richting de bal. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński geeft de bal voor. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marrero probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gil speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met een snelle inworp. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 11:0

70e minuut.
Vinent passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina schiet op doel. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 12:0

74e minuut.
Wenda met een sublieme pass. Marrero heeft problemen om de bal te vangen. Marrero geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Licea rent richting de bal. García Mina onderschept slim de pass. García Mina schiet op doel. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Puñales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. García Mina is nu in balbezit. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 13:0

81e minuut.
Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş geeft de bal voor. Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Licea bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 14:0

88e minuut.
Kwieciński geeft de bal voor. Licea rent richting de bal. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina draait met de bal, schiet en ... Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Gunner FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 26%, Gunner FC 74%.
ZULUETA FC - Gunner FC 15:0