Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner FC ZULUETA FC
Normal Tactiek Final2-Copa-5311
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Torriente controleert de bal met de borst. Met opzet legt García Mina zijn tegenspeler op de grond. Torriente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torriente met een snel genomen vrije trap. Chlup probeert naar een medespeler te passen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Torriente is nu in balbezit. Puñales onderschept slim de pass. Puñales speelt de bal door. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:1

7e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero geeft een hoge lob. García Mina heeft problemen om de bal te vangen. García Mina draait met de bal, schiet en ... Moscoso bokst de bal weg.

8e minuut.
Marrero kopt de bal weg. Cordero rent richting de bal. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lam kan de bal niet met de borst controleren. Lam speelt de bal door. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:2

15e minuut.
Cordero rent richting de bal. Cordero geeft een lange en hoge pass. Loyola probeert de bal aan de voet te houden. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morffi de bal. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:3

21e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Puñales met een sublieme pass. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:4

36e minuut.
Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales onderschept slim de pass. Cordero met een sublieme pass. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 71%, ZULUETA FC 29%.
Gunner FC - ZULUETA FC 0:5

48e minuut.
Gil haalt uit met een fantastische trap. Chlup geeft een hoge lob. Licea probeert de bal met de borst te controleren. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cordero kopt de bal weg. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Loyola speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:6

52e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina onderschept slim de pass. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Marrero met een sublieme pass. Cordero speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:7

63e minuut.
Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrero rent richting de bal. Marrero passt de bal in één keer door. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:8

65e minuut.
Lam is nu in balbezit. Lam geeft een hoge lob. García Mina heeft problemen om de bal te vangen. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - ZULUETA FC 0:9

75e minuut.
Torriente passt de bal zonder na te denken. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales probeert naar een medespeler te passen. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Clavelo de bal. Marrero is nu in balbezit. Marrero geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Puñales is nu in balbezit. Puñales met een sublieme pass. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Marrero met de inworp. Lam geeft de bal voor. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cok passt de bal in één keer door. Torriente is nu in balbezit. Puñales maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puñales naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Détári met een snelle inworp. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero geeft de bal voor. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina is nu in balbezit. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 72%, ZULUETA FC 28%.
Gunner FC - ZULUETA FC 0:9