Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futuribles del Futbol Napoli-FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gerónimo onderschept slim de pass. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 0:1

23e minuut.
Tamayo passt de bal zonder na te denken. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Solís kopt de bal weg. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses passt de bal zonder na te denken. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Gerónimo rent richting de bal. Gerónimo geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 0:2

44e minuut.
Solís geeft een hoge lob. Hidalgo rent richting de bal. Milanés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milanés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 45%, Napoli-FC 55%.
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 0:2

52e minuut.
Membribes rent richting de bal. Membribes probeert naar een medespeler te passen. Meneses kan de bal niet met de borst controleren. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 1:2

54e minuut.
Solís speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Milanés is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jova rent richting de bal. Collazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerónimo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santiesteban rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pimienta met een sublieme pass. Bonachea rent richting de bal. Bonachea geeft een lange en hoge pass. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 1:3

86e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 57%, Napoli-FC 43%.
Futuribles del Futbol - Napoli-FC 1:3