Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM Cr7 Pastelon
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Pastelon 0:1

11e minuut.
Reina speelt de bal door. Ramos rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ramos kan de bal niet met de borst controleren. Figueredo rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Ramos onderschept slim de pass. Ramos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Figueredo kopt de bal weg. Marante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 36%, Pastelon 64%.
RM Cr7 - Pastelon 0:1

62e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina geeft de bal voor. Galindo kopt de bal weg. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Santana passt de bal met de wreef. Consuegra is nu in balbezit. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart. Consuegra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Consuegra kan niet meer verder spelen. Izquierdo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 36%, Pastelon 64%.
RM Cr7 - Pastelon 0:1