Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM Cr7 ZULUETA FC
Normal Tactiek Final2-Copa-5311
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


5e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Molina controleert de bal met de borst. Puñales probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borroto zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Reina de bal. Lăcătuş met een sublieme pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:1

19e minuut.
Marrero probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal in één keer door. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:2

21e minuut.
Puñales met een sublieme pass. Escalona is nu in balbezit. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:3

25e minuut.
Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales passt de bal met de wreef. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Paz probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş kopt de bal weg. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 69%, ZULUETA FC 31%.
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:4

51e minuut.
Escalona haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Paz trapt de bal weg. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Puñales passt de bal in één keer door. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal in één keer door. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:5

55e minuut.
Borroto met een snelle inworp. Daar is Marrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrero geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Paz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:6

69e minuut.
Reina passt de bal met de wreef. Marrero is nu in balbezit. Marrero passt de bal zonder na te denken. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lăcătuş speelt de bal door. Escalona is nu in balbezit. Soto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escalona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escalona neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:7

89e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Escalona onderschept slim de pass. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 71%, ZULUETA FC 29%.
RM Cr7 - ZULUETA FC 0:7