Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futuribles del Futbol Los Checos
Normal Tactiek play
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 39.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Milanés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lahcen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup passt de bal zonder na te denken. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen passt de bal met de wreef. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos speelt de bal door. Gerónimo is nu in balbezit. Flández onderschept slim de pass. Flández geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:1

11e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen geeft de bal voor. Klungelig pakt Burke de bal. Załoga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Milanés de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel. Milanés probeert de bal aan de voet te houden. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pimienta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lahcen neemt de hoekschop. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Gerónimo rent richting de bal. Mollerup onderschept slim de pass. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gerónimo verovert de bal door een tackle van achteren. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández probeert naar een medespeler te passen. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft een hoge lob. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lahcen kan de bal niet met de borst controleren. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guzmán de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:2

25e minuut.
Flández verovert de bal door een tackle van achteren. Flández met een sublieme pass. Załoga speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mollerup de bal. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:3

27e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Crăcan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milanés de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Mollerup is nu in balbezit. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup verovert de bal door een tackle van achteren. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:4

31e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:5

34e minuut.
Flández is nu in balbezit. Flández passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 85%, Los Checos 15%.
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:6

54e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal in één keer door. Mollerup rent richting de bal. Lahcen geeft de bal voor. Guzmán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Flández speelt de bal door. Załoga geeft een hoge lob. Daar is Pimienta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:7

56e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán met een sublieme pass. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft een hoge lob. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:8

60e minuut.
Bonachea heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal in één keer door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Mollerup rent richting de bal. Mollerup passt de bal in één keer door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gerónimo rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea geeft de bal voor. Inworp. Lahcen met de inworp. Crăcan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández verovert de bal door een tackle van achteren. Flández geeft de bal voor. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:9

82e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán speelt de bal door. Załoga is nu in balbezit. Załoga geeft de bal voor. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Crăcan probeert de bal met de borst te controleren. Castellanos rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan rent richting de bal. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gerónimo rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. Betancourt bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellanos. Flández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flández wilt de vrije trap nemen. Mollerup springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 87%, Los Checos 13%.
Futuribles del Futbol - Los Checos 0:10