Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos Plaza Timba
play Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ibáñez de bal. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załoga geeft de bal voor. Mollerup springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 1:0

5e minuut.
Flández passt de bal in één keer door. Załoga rent richting de bal. Załoga met een sublieme pass. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 2:0

5e minuut.
Prieto met een sublieme pass. León heeft problemen om de bal te vangen. Bacot rent richting de bal. Mollerup onderschept slim de pass. Mollerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup passt de bal met de wreef. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 3:0

12e minuut.
Flández speelt de bal door. Klungelig pakt Mollerup de bal. Lahcen met een sublieme pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Kędzior geeft de bal voor. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan met een sublieme pass. Lahcen rent richting de bal. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan met een sublieme pass. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schollen met een snelle inworp. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 4:0

27e minuut.
Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Beatón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen met een sublieme pass. Załoga speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bacot rent richting de bal. Bacot geeft een hoge lob. Kędzior met een sublieme pass. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Guzmán kopt de bal weg. Jiménez probeert de bal met de borst te controleren. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 19%, Plaza Timba 81%.
Los Checos - Plaza Timba 5:0

46e minuut.
León rent richting de bal. León passt de bal in één keer door. Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen schiet op doel. Vega bokst de bal weg.

47e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een lange en hoge pass. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 6:0

48e minuut.
Mollerup passt de bal met de wreef. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kędzior rent richting de bal. Kędzior met een sublieme pass. Załoga is nu in balbezit. Załoga geeft een hoge lob. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jiménez trapt de bal weg van het doel. Crăcan speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lahcen de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 7:0

57e minuut.
Załoga met een snelle inworp. Flández rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van León. León krijgt een gele kaart. Flández raakt geblesseerd tijdens het duel. Flández zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Ibáñez met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Schollen kopt de bal weg. Widzisz is nu in balbezit. Widzisz geeft een lange en hoge pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 8:0

64e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga passt de bal zonder na te denken. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Załoga met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán speelt de bal door. Załoga geeft een hoge lob. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatón rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan geeft de bal voor. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vega trapt de bal weg. Flández kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
León kopt de bal weg. Kędzior heeft problemen om de bal te vangen. Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 9:0

77e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Inworp. Załoga met een snelle inworp. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Paal! Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 10:0

79e minuut.
Flández geeft de bal voor. Klungelig pakt Jiménez de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen draait met de bal, schiet en ... Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Flández kopt de bal weg. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vega met een harde bal richting middenveld. Herrera kopt de bal weg. Lahcen rent richting de bal. Lahcen probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Widzisz kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft de bal voor. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Załoga rent richting de bal. Załoga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Plaza Timba 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 13%, Plaza Timba 87%.
Los Checos - Plaza Timba 11:0