Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner FC Pastelon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal in één keer door. Gil probeert naar een medespeler te passen. Vinent is nu in balbezit. Vinent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Charro geeft een lange en hoge pass. Torriente kopt de bal weg. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Cok geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 46%, Pastelon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - Pastelon 0:0

46e minuut.
De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz passt de bal in één keer door. Hermosillo is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil schiet op doel. Orama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo speelt de bal door. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consuegra schiet op doel. Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Pastelon 0:1

56e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. Consuegra is nu in balbezit. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Pastelon 0:2

66e minuut.
Marante controleert de bal met de borst. Torriente onderschept slim de pass. Torriente speelt de bal door. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent haalt uit met een fantastische trap. Orama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Consuegra rent richting de bal. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Pastelon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 53%, Pastelon 47%.
Gunner FC - Pastelon 0:3