Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM Cr7 Los Checos
Normal Tactiek play
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero speelt de bal door. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mollerup rent richting de bal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán speelt de bal door. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:1

17e minuut.
Figueredo passt de bal met de wreef. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan onderschept slim de pass. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:2

19e minuut.
Załoga met een sublieme pass. Flández rent richting de bal. Flández geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:3

20e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. Reina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crăcan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crăcan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

22e minuut.
Lahcen geeft de bal voor. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft de bal voor. Mollerup maakt een snoekduik en kopt de bal. Paz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:4

29e minuut.
Mollerup is nu in balbezit. Guzmán is nu in balbezit. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. Paz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:5

32e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft een hoge lob. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Reina rent richting de bal. Mollerup onderschept slim de pass. Mollerup met een sublieme pass. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Flández is nu in balbezit. Flández geeft een lange en hoge pass. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen. Paz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:6

39e minuut.
Crăcan geeft een hoge lob. Załoga geeft een hoge lob. Escalona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Załoga geeft een lange en hoge pass. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Załoga de bal. Załoga geeft een hoge lob. Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een hoge lob. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Paz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 85%, Los Checos 15%.
RM Cr7 - Los Checos 0:6

46e minuut.
Escalona probeert naar een medespeler te passen. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Mollerup is nu in balbezit. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:7

49e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Mollerup is nu in balbezit. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:8

54e minuut.
Flández met een sublieme pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal in één keer door. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:9

59e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Cepero rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Schollen controleert de bal met de borst. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft de bal voor. Guzmán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cepero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Załoga met een snelle inworp. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mollerup passt de bal zonder na te denken. Lahcen rent richting de bal. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Lahcen met de inworp. Crăcan geeft de bal voor. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán schiet op doel. Paz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een hoge lob. Cepero onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Załoga neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:10

80e minuut.
Inworp. Załoga met een snelle inworp. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:11

80e minuut.
Ramos speelt de bal door. Figueredo met een sublieme pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cepero is nu in balbezit. Flández is nu in balbezit. Flández passt de bal zonder na te denken. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:12

84e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paz speelt de bal door. Ortiz kopt de bal weg. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Schollen geeft een lange en hoge pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schollen met de inworp. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Cepero de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Załoga zal de hoekschop nemen. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Los Checos 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 88%, Los Checos 12%.
RM Cr7 - Los Checos 0:13