Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Timba ZULUETA FC
Normal Tactiek Final2-Copa-5311
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Bacot de bal. Marrero geeft een lange en hoge pass. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:1

7e minuut.
Marrero geeft de bal voor. Vega speelt de bal door. Kwieciński kopt de bal weg. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wenda speelt de bal door. Lăcătuş rent richting de bal. Moscoso is nu in balbezit. Lăcătuş onderschept slim de pass. Lăcătuş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt García Mina de bal. Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:2

14e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel. Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:3

18e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:4

19e minuut.
Chlup rent richting de bal. Chlup passt de bal met de wreef. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:5

21e minuut.
Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlup probeert naar een medespeler te passen. Chávez geeft een lange en hoge pass. García Mina heeft problemen om de bal te vangen. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Marrero speelt de bal door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński met een sublieme pass. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lăcătuş heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş passt de bal in één keer door. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kwieciński geeft de bal voor. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:6

36e minuut.
Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş passt de bal in één keer door. Marrero rent richting de bal. Marrero probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Chlup de bal onder controle te krijgen. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş geeft een lange en hoge pass. García Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Vega met een harde bal richting middenveld. Marrero kopt de bal weg. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
León onderschept slim de pass. Lăcătuş onderschept slim de pass. Lăcătuş met een sublieme pass. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lăcătuş met een snelle inworp. Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlup geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăcătuş met een snelle inworp. Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlup geeft een lange en hoge pass. García Mina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 86%, ZULUETA FC 14%.
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:7

49e minuut.
Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacot passt de bal met de wreef. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Beatón passt de bal zonder na te denken. Inworp. Lăcătuş met een snelle inworp. Chlup rent richting de bal. Chlup geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chlup is nu in balbezit. Chlup passt de bal met de wreef. Daar is Bacot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:8

56e minuut.
Klungelig pakt León de bal. León passt de bal met de wreef. Beatón rent richting de bal. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bacot is nu in balbezit. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero passt de bal in één keer door. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vega trapt de bal weg van het doel. Marrero kopt de bal weg. García Mina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Marrero passt de bal met de wreef. García Mina is nu in balbezit. Beatón is nu in balbezit. García Mina onderschept slim de pass. García Mina schiet op doel. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:9

63e minuut.
Ibáñez trapt de bal weg van het doel. Chlup kopt de bal weg. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:10

65e minuut.
Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marrero de bal. Marrero speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Beatón de bal. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:11

68e minuut.
García Mina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lăcătuş de bal. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina draait met de bal, schiet en ... Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:12

71e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero geeft een hoge lob. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:13

74e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Chlup met een sublieme pass. García Mina heeft problemen om de bal te vangen. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:14

77e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:15

88e minuut.
Inworp. Marrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlup speelt de bal door. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 78%, ZULUETA FC 22%.
Plaza Timba - ZULUETA FC 0:16