Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner FC Napoli-FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Santiesteban geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Licea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hidalgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobadilla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Napoli-FC 0:1

16e minuut.
Marrero rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Vinent is nu in balbezit. Vinent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gil is nu in balbezit. Burke is nu in balbezit. Burke geeft een hoge lob. Gil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santiesteban de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunner FC - Napoli-FC 1:1

31e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Morffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moscoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Napoli-FC 1:2

41e minuut.
Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Paret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunner FC - Napoli-FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 52%, Napoli-FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - Napoli-FC 2:2

54e minuut.
Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burke de bal. Burke passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner FC - Napoli-FC 2:3

56e minuut.
Morffi speelt de bal door. Vinent rent richting de bal. Burke onderschept slim de pass. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunner FC - Napoli-FC 3:3

63e minuut.
Salgado rent richting de bal. Solís onderschept slim de pass. Solís passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Loyola geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vinent de bal onder controle te krijgen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel. Paret bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 34%, Napoli-FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - Napoli-FC 3:3