Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli-FC Gunner FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Reyes geeft een hoge lob. Escobar kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burke de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Gunner FC 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Clavelo onderschept slim de pass. Clavelo passt de bal in één keer door. Vinent rent richting de bal. Vinent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Licea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent onderschept slim de pass. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Santiesteban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero geeft een hoge lob. Salgado is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 35%, Gunner FC 65%.
Napoli-FC - Gunner FC 0:1

73e minuut.
Burke passt de bal in één keer door. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Vinent heeft problemen om de bal te vangen. Vinent haalt uit met een fantastische trap. Paret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Reyes geeft een hoge lob. Duarte kopt de bal weg. Cok rent richting de bal. Cok geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Paret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 57%, Gunner FC 43%.
Napoli-FC - Gunner FC 0:1