Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastelon RentalHo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Brene is nu in balbezit. Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - RentalHo 1:0

15e minuut.
Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme speelt de bal door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Naranjo geeft een hoge lob. Orama met een sublieme pass. Aguilera kopt de bal weg. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Riquelme onderschept slim de pass. Riquelme met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Orama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pastelon - RentalHo 1:1

35e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Orama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartumeo met de inworp. Naranjo geeft een hoge lob. Orama bokst de bal weg. Orama met een sublieme pass. Bartumeo kopt de bal weg. Hermosillo probeert de bal aan de voet te houden. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastelon 61%, RentalHo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pastelon - RentalHo 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Cuellar de bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marante. Marante krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Orama trapt de bal weg van het doel. De la Cruz kopt de bal weg. Brene probeert de bal aan de voet te houden. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chubukova met de inworp. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz geeft de bal voor. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hermosillo passt de bal in één keer door. Lee rent richting de bal. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Naranjo met de inworp. Hermosillo geeft de bal voor. Galindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. Orama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastelon 63%, RentalHo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pastelon - RentalHo 1:1