Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RentalHo RM Cr7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Noa probeert naar een medespeler te passen. Labra is nu in balbezit. Labra met een sublieme pass. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel. Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cepero passt de bal zonder na te denken. Cepero is nu in balbezit. Cuellar onderschept slim de pass. Noa rent richting de bal. Noa draait met de bal, schiet en ... Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Noa probeert de bal aan de voet te houden. Cuellar is nu in balbezit. Trillo begaat een overtreding. Cuellar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Noa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. Labra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noa is nu in balbezit. Noa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - RM Cr7 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 37%, RM Cr7 63%.
RentalHo - RM Cr7 1:0

46e minuut.
Noa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riquelme komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo geeft een lange en hoge pass. Ortiz rent richting de bal. Labra verovert de bal door een tackle van achteren. Labra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Paz trapt de bal weg. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lee probeert de bal aan de voet te houden. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero geeft de bal voor. Molina rent richting de bal. Molina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 41%, RM Cr7 59%.
RentalHo - RM Cr7 1:0