Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futuribles del Futbol Gunner FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Borrero rent richting de bal. Borrero speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Morffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Salgado met de inworp. Quesada rent richting de bal. Torriente begaat een overtreding. Torriente krijgt een gele kaart. Quesada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerónimo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Licea probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Paal! Moscoso bokst de bal weg.

23e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Gunner FC 1:0

25e minuut.
Castellanos kopt de bal weg. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos geeft een hoge lob. Morffi probeert de bal aan de voet te houden. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Gunner FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 42%, Gunner FC 58%.
Futuribles del Futbol - Gunner FC 2:0

53e minuut.
Torriente heeft problemen om de bal te vangen. Torriente probeert naar een medespeler te passen. Milanés is nu in balbezit. Vinent verovert de bal door een tackle van achteren. Vinent schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Gunner FC 2:1

59e minuut.
Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola onderschept slim de pass. Loyola met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Borrero geeft een lange en hoge pass. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Gunner FC 3:1

68e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Cok geeft een hoge lob. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Salgado met een snelle inworp. Reyes controleert de bal met de borst. Reyes passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futuribles del Futbol - Gunner FC 3:2

79e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova probeert naar een medespeler te passen. Gerónimo heeft problemen om de bal te vangen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Borrero met een snelle inworp. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torriente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quesada raakt geblesseerd tijdens het duel. Quesada zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futuribles del Futbol 63%, Gunner FC 37%.
Futuribles del Futbol - Gunner FC 3:2