Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli-FC ZULUETA FC
Normal Tactiek Final2-Copa-5311
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Membribes met een snelle inworp. Marrero rent richting de bal. Puñales probeert naar een medespeler te passen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Paret trapt de bal weg. Marrero kopt de bal weg. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:1

6e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:2

9e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Puñales met de inworp. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lăcătuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puñales rent richting de bal. Puñales geeft een lange en hoge pass. García Mina krijgt zijn hoofd ertegen. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales geeft een hoge lob. Daar is Membribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kwieciński met een snelle inworp. Marrero rent richting de bal. Marrero geeft de bal voor. García Mina springt en kopt de bal. Paret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:3

13e minuut.
Escobar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăcătuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales geeft de bal voor. Paret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Mina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:4

15e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. García Mina rent richting de bal. García Mina draait met de bal, schiet en ... Paret probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:5

17e minuut.
Détári is nu in balbezit. Marrero is nu in balbezit. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Mina de bal. García Mina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:6

24e minuut.
Marrero is nu in balbezit. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero speelt de bal door. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăcătuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puñales rent richting de bal. Puñales geeft de bal voor. Paret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Santiesteban met een harde bal richting middenveld. Hidalgo controleert de bal met de borst. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Paret bokst de bal weg. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:7

28e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Lăcătuş speelt de bal door. Daar is García Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Escobar de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Santiesteban trapt de bal weg van het doel. Puñales kopt de bal weg. Daar is Lăcătuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcătuş geeft de bal voor. García Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Collazo rent richting de bal. Puñales onderschept slim de pass. Puñales speelt de bal door. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lăcătuş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 83%, ZULUETA FC 17%.
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:8

46e minuut.
García Mina speelt de bal door. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales passt de bal in één keer door. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Puñales geeft een lange en hoge pass. Paret probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński kopt de bal weg. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:9

51e minuut.
Lăcătuş geeft de bal voor. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero passt de bal met de wreef. García Mina is nu in balbezit. García Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:10

52e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina rent richting de bal. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:11

55e minuut.
Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrero met de inworp. Kwieciński geeft de bal voor. Paret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:12

62e minuut.
Puñales kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Daar is García Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński passt de bal met de wreef. Puñales geeft een lange en hoge pass. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. Paret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Santiesteban geeft de bal voor. Inworp. Lăcătuş met een snelle inworp. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal zonder na te denken. García Mina is nu in balbezit. García Mina schiet op doel. Paret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kwieciński met een snelle inworp. Daar is Marrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrero geeft de bal voor. García Mina krijgt zijn hoofd ertegen. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escobar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:13

72e minuut.
Marrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales geeft een lange en hoge pass. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:14

73e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paret probeert naar een medespeler te passen. Marrero kopt de bal weg. García Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:15

87e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lăcătuş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Mina springt en kopt de bal. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:16

87e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Collazo probeert naar een medespeler te passen. Burke is nu in balbezit. García Mina rent richting de bal. García Mina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 84%, ZULUETA FC 16%.
Napoli-FC - ZULUETA FC 0:16