Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastelon Los Checos
Normal Tactiek play
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten solid
hopeless Passen solid
poor Verdedigen average


7e minuut.
Morffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen begaat een overtreding. Lahcen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Inworp. Kędzior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft de bal voor. Mollerup springt en kopt de bal. Orama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:1

10e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Orama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:2

12e minuut.
Flández speelt de bal door. Załoga is nu in balbezit. Załoga speelt de bal door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Orama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahcen geeft de bal voor. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:3

13e minuut.
Hermosillo passt de bal in één keer door. Lahcen rent richting de bal. Lahcen speelt de bal door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Załoga passt de bal zonder na te denken. Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Guzmán krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mollerup is nu in balbezit. Lahcen met een sublieme pass. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Orama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:4

18e minuut.
Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Orama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:5

23e minuut.
Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen rent richting de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Orama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:6

25e minuut.
Schollen is nu in balbezit. Schollen geeft een hoge lob. Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Guzmán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:7

27e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Méndez de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mollerup rent richting de bal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal met de wreef. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Orama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kędzior geeft een hoge lob. Charro rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga is nu in balbezit. Załoga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Mollerup rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Mollerup verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:8

45e minuut.
Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen speelt de bal door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastelon 80%, Los Checos 20%.
Pastelon - Los Checos 0:9

49e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft een hoge lob. Orama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:10

53e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup onderschept slim de pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Orama trapt de bal weg. Załoga rent richting de bal. Załoga passt de bal met de wreef. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Orama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:11

57e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Mollerup is nu in balbezit. Marante probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Crăcan geeft de bal voor. Klungelig pakt Mollerup de bal. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Orama bokst de bal weg.

64e minuut.
Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen rent richting de bal. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marante rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan speelt de bal door. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Charro rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal in één keer door. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Orama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastelon - Los Checos 0:12

81e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Klungelig pakt Mollerup de bal. De la Cruz is nu in balbezit. Mollerup onderschept slim de pass. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastelon 86%, Los Checos 14%.
Pastelon - Los Checos 0:12