Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner FC RM Cr7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok onderschept slim de pass. Cok passt de bal met de wreef. Vinent is nu in balbezit. Vinent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero begaat een overtreding. Vinent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loyola komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Reina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Santana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peña komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Peña rent richting de bal. Clavelo begaat een overtreding. Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Licea heeft problemen om de bal te vangen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo is nu in balbezit. Trillo passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Moscoso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 60%, RM Cr7 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - RM Cr7 0:0

53e minuut.
Escalona geeft een hoge lob. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo speelt de bal door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Soto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cok met een snelle inworp. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Torriente speelt de bal door. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Peña moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Peña schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Licea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escalona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cok passt de bal in één keer door. Trillo speelt de bal door. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Cepero rent richting de bal. Cepero passt de bal zonder na te denken. Silva geeft een lange en hoge pass. Clavelo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner FC 43%, RM Cr7 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunner FC - RM Cr7 0:0