Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM Cr7 Gunner FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Loyola onderschept slim de pass. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Vinent rent richting de bal. Vinent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Gunner FC 0:1

25e minuut.
Trillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trillo met een sublieme pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RM Cr7 - Gunner FC 1:1

27e minuut.
Figueredo rent richting de bal. Torriente onderschept slim de pass. Torriente geeft een lange en hoge pass. Vinent rent richting de bal. Vinent draait met de bal, schiet en ... Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Moscoso met een harde bal richting middenveld. Ortiz kopt de bal weg. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva haalt uit met een fantastische trap. Moscoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Torriente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Cepero rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 55%, Gunner FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RM Cr7 - Gunner FC 1:1

49e minuut.
Cok rent richting de bal. Cok geeft de bal voor. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. Paz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Trillo met een sublieme pass. Loyola is nu in balbezit. Loyola geeft een hoge lob. Cok is nu in balbezit. Cok geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Clavelo speelt de bal door. Cok rent richting de bal. Cok passt de bal met de wreef. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Cok rent richting de bal. Cok met een sublieme pass. Vinent is nu in balbezit. Vinent draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RM Cr7 - Gunner FC 1:2

82e minuut.
Gil speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een hoge lob. Vinent is nu in balbezit. Vinent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM Cr7 52%, Gunner FC 48%.
RM Cr7 - Gunner FC 1:2