Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RentalHo Futuribles del Futbol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Noa passt de bal in één keer door. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal met de wreef. Noa rent richting de bal. Noa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera met een sublieme pass. Labra speelt de bal door. Noa rent richting de bal. Noa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Noa met een sublieme pass. Milanés rent richting de bal. Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar schiet op doel. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RentalHo - Futuribles del Futbol 1:0

40e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Labra kopt de bal weg. Cuellar rent richting de bal. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 49%, Futuribles del Futbol 51%.
RentalHo - Futuribles del Futbol 1:0

50e minuut.
Bartumeo rent richting de bal. Gerónimo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo rent richting de bal. Gerónimo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerónimo geeft een hoge lob. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Noa kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonachea de bal. Labra probeert naar een medespeler te passen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pimienta passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hidalgo niet meer kan verder spelen. Gándara komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal in één keer door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mesa de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burke neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cárdenas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RentalHo - Futuribles del Futbol 1:1

86e minuut.
Burke speelt de bal door. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerónimo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RentalHo 33%, Futuribles del Futbol 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RentalHo - Futuribles del Futbol 1:1