Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Checos Napoli-FC
play Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Kutryb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup rent richting de bal. Mollerup passt de bal zonder na te denken. Batignani rent richting de bal. Batignani haalt uit met een fantastische trap. Paret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Flández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załoga is nu in balbezit. Załoga geeft de bal voor. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cevher geeft de bal voor. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mollerup raakt geblesseerd tijdens het duel. Cevher komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 2:0

7e minuut.
Mollerup rent richting de bal. Mollerup probeert naar een medespeler te passen. Flández probeert naar een medespeler te passen. Batignani rent richting de bal. Batignani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Cevher is nu in balbezit. Flández passt de bal zonder na te denken. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Flández passt de bal met de wreef. Cevher is nu in balbezit. Cevher geeft een hoge lob. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 3:0

15e minuut.
Mollerup geeft een hoge lob. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga geeft een lange en hoge pass. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar passt de bal in één keer door. Cevher geeft een hoge lob. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cevher onderschept slim de pass. Kutryb rent richting de bal. Mollerup is nu in balbezit. Kutryb rent richting de bal. Kutryb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb passt de bal met de wreef. Batignani is nu in balbezit. Batignani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 4:0

26e minuut.
Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutryb met een snelle inworp. Cevher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ortega met een snelle inworp. Cevher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cevher speelt de bal door. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Paret bokst de bal weg.

31e minuut.
Kędzior geeft een lange en hoge pass. Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutryb passt de bal met de wreef. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 5:0

34e minuut.
Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Batignani rent richting de bal. Załoga probeert naar een medespeler te passen. Batignani rent richting de bal. Batignani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 6:0

36e minuut.
Widzisz probeert de bal aan de voet te houden. Flández rent richting de bal. Flández passt de bal in één keer door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 21%, Napoli-FC 79%.
Los Checos - Napoli-FC 6:0

57e minuut.
Batignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Batignani passt de bal met de wreef. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 7:0

59e minuut.
Flández met de inworp. Załoga geeft een hoge lob. Kutryb heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 8:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paret trapt de bal weg van het doel. Kutryb kopt de bal weg. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paret met een sublieme pass. Daar is Załoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załoga passt de bal zonder na te denken. Batignani rent richting de bal. Batignani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Załoga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Załoga speelt de bal door. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 9:0

72e minuut.
Załoga geeft de bal voor. Duarte controleert de bal met de borst. Cevher probeert naar een medespeler te passen. Kutryb heeft problemen om de bal te vangen. Kutryb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 10:0

76e minuut.
Kutryb is nu in balbezit. Kutryb geeft een hoge lob. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Checos - Napoli-FC 11:0

77e minuut.
Marrero probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Załoga met de inworp. Flández is nu in balbezit. Flández geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mollerup passt de bal met de wreef. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb passt de bal in één keer door. Załoga is nu in balbezit. Załoga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Escobar trapt de bal weg. Inworp. Schollen met de inworp. Kutryb geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Checos 21%, Napoli-FC 79%.
Los Checos - Napoli-FC 11:0