Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli-FC Los Checos
Normal Tactiek play
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 43
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Hidalgo passt de bal met de wreef. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Klungelig pakt Mollerup de bal. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Paret met een harde bal richting middenveld. Flández speelt de bal door. Mollerup is nu in balbezit. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Załoga met een snelle inworp. Flández is nu in balbezit. Flández probeert naar een medespeler te passen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cevher is nu in balbezit. Cevher probeert naar een medespeler te passen. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:1

17e minuut.
Daar is Membribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft de bal voor. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:2

19e minuut.
Cevher passt de bal met de wreef. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup met een sublieme pass. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahcen met de inworp. Cevher is nu in balbezit. Cevher met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Burke de bal onder controle te krijgen. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:3

23e minuut.
Santiesteban onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lahcen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mollerup de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:4

35e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cevher onderschept slim de pass. Cevher met een sublieme pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paret met een harde bal richting middenveld. Lahcen kopt de bal weg. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 86%, Los Checos 14%.
Napoli-FC - Los Checos 0:5

48e minuut.
Klungelig pakt Załoga de bal. Załoga geeft de bal voor. Duarte rent richting de bal. Mollerup verovert de bal door een tackle van achteren. Mollerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lahcen passt de bal zonder na te denken. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mollerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:6

53e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke passt de bal zonder na te denken. Schollen met een sublieme pass. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Załoga geeft de bal voor. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:7

62e minuut.
Flández geeft een lange en hoge pass. Guzmán kopt de bal weg. Klungelig pakt Escobar de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paret maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. Paret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:8

66e minuut.
Załoga probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban begaat een overtreding. Guzmán raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Załoga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Załoga met de inworp. Flández geeft de bal voor. Mollerup krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:9

72e minuut.
Lissoni met een harde bal richting middenveld. Guzmán kopt de bal weg. Mollerup rent richting de bal. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:10

73e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:11

79e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández met een sublieme pass. Lahcen speelt de bal door. Mollerup rent richting de bal. Mollerup geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:12

83e minuut.
Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior geeft de bal voor. Guzmán kopt de bal weg. Mollerup kan de bal niet met de borst controleren. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Paret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:13

85e minuut.
Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Załoga probeert naar een medespeler te passen. Cevher speelt de bal door. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:14

86e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Flández is nu in balbezit. Flández met een sublieme pass. Mollerup kan de bal niet met de borst controleren. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Paret met een harde bal richting middenveld. Flández kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli-FC - Los Checos 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli-FC 78%, Los Checos 22%.
Napoli-FC - Los Checos 0:15