Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZULUETA FC Pastelon
Final2-Copa-5311 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten poor
good Passen hopeless
good Verdedigen poor


2e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. Puñales kopt de bal weg. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 1:0

3e minuut.
Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz rent richting de bal. Escalona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escalona krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Marrero is nu in balbezit. Marrero passt de bal in één keer door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Orama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 2:0

9e minuut.
De la Cruz kopt de bal weg. Wenda rent richting de bal. Wenda passt de bal met de wreef. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Puñales speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Escalona onderschept slim de pass. Escalona draait met de bal, schiet en ... Orama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 3:0

18e minuut.
Puñales kopt de bal weg. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona onderschept slim de pass. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero passt de bal met de wreef. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cordero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lăcătuş komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Marrero geeft de bal voor. Orama probeert naar een medespeler te passen. Puñales kopt de bal weg. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Escalona de bal. Méndez rent richting de bal. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona schiet op doel. Orama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 4:0

29e minuut.
Charro met de inworp. Marrero is nu in balbezit. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Orama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 5:0

35e minuut.
Pop Lazić probeert naar een medespeler te passen. Wenda speelt de bal door. Lăcătuş speelt de bal door. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Orama bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 6:0

38e minuut.
Charro geeft de bal voor. Marante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcătuş speelt de bal door. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orama trapt de bal weg van het doel. Lăcătuş kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 21%, Pastelon 79%.
ZULUETA FC - Pastelon 6:0

51e minuut.
Détári passt de bal in één keer door. Marrero geeft de bal voor. Méndez rent richting de bal. Lam onderschept slim de pass. Lam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kudrnáč verovert de bal door een tackle van achteren. Kudrnáč met een sublieme pass. Klungelig pakt Escalona de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... Orama probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - Pastelon 7:0

71e minuut.
Daar is Lăcătuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escalona raakt geblesseerd tijdens het duel. Escalona neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Charro de bal. Lam rent richting de bal. Lam geeft een lange en hoge pass. Daar is Charro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrero kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lam speelt de bal door. Lăcătuş is nu in balbezit. Escalona rent richting de bal. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Puñales rent richting de bal. Puñales geeft een hoge lob. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 19%, Pastelon 81%.
ZULUETA FC - Pastelon 7:0