Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The_Niger Chemical-PD
kayn Tactiek def 3
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 40.3
formidable Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
La Rosa is nu in balbezit. Nuara onderschept slim de pass. Nuara probeert naar een medespeler te passen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mahmutagić geeft de bal voor. Camacho met een sublieme pass. Nuara kopt de bal weg. Antolak rent richting de bal. Antolak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nuara probeert naar een medespeler te passen. Mahmutagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmutagić geeft een lange en hoge pass. Mamlas rent richting de bal. Mamlas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nuara geeft een hoge lob. Niedorobek rent richting de bal. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The_Niger - Chemical-PD 0:1

19e minuut.
Băcilă met een sublieme pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak onderschept slim de pass. Antolak draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hoàng Mạnh passt de bal met de wreef. Molski rent richting de bal. Nuara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Mạnh wilt de vrije trap nemen. Efthimiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Băcilă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Mạnh de bal. Hoàng Mạnh draait met de bal, schiet en ... Kiemlicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Efthimiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The_Niger - Chemical-PD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The_Niger 56%, Chemical-PD 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The_Niger - Chemical-PD 1:1

47e minuut.
Mahmutagić geeft een hoge lob. Nuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuara passt de bal met de wreef. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Beldeanu met de inworp. Załęski is nu in balbezit. Załęski geeft de bal voor. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Molski geeft een hoge lob. Załęski rent richting de bal. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Antolak is nu in balbezit. Antolak draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Nuara onderschept slim de pass. Nuara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mahmutagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Efthimiou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The_Niger 50%, Chemical-PD 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The_Niger - Chemical-PD 1:1