Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anis Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bagala is nu in balbezit. Abulog is nu in balbezit. Marlow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marlow krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ribucan met een sublieme pass. Caindoc met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilumin de bal. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ribucan rent richting de bal. Ribucan speelt de bal door. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - Long Rangers Rabbits 0:1

9e minuut.
Sagmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Turinia verovert de bal door een tackle van achteren. Turinia met een sublieme pass. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dinguinbayan kopt de bal weg. Marlow is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gubatan. Gubatan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Manrobang trapt de bal weg. Banaria kopt de bal weg. Ilumin probeert de bal met de borst te controleren. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagyagan maakt een afschuwelijke overtreding. Yagyagan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Yagyagan rent richting de bal. Yagyagan passt de bal met de wreef. Dinguinbayan is nu in balbezit. Dapat verovert de bal door een tackle van achteren. Dapat schiet op doel. Manrobang bokst de bal weg. Maulit met een sublieme pass. Daar is Yagyagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dapat passt de bal in één keer door. Salop bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop passt de bal in één keer door. Bagala is nu in balbezit. Bagala draait met de bal, schiet en ... Manrobang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - Long Rangers Rabbits 0:2

41e minuut.
Marlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubatan speelt de bal door. Yagyagan is nu in balbezit. Bagala verovert de bal door een tackle van achteren. Bagala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 58%, Long Rangers Rabbits 42%.
anis - Long Rangers Rabbits 0:2

73e minuut.
Gubatan met een sublieme pass. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria heeft problemen om de bal te vangen. Duremdes rent richting de bal. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ribucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagmit verovert de bal door een tackle van achteren. Sagmit passt de bal in één keer door. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 53%, Long Rangers Rabbits 47%.
anis - Long Rangers Rabbits 0:2