Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mifc kim@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Asis speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Matanguihan rent richting de bal. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ting rent richting de bal. Ting passt de bal in één keer door. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... Ontoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - kim@yahoo.com 0:1

11e minuut.
Menta is nu in balbezit. de Asis begaat een overtreding. Menta raakt geblesseerd tijdens het duel. de Asis geeft de bal voor. Bolivar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macmang kopt de bal weg. Lampitoc geeft de bal voor. Paal!

17e minuut.
Macmang heeft problemen om de bal te vangen. Macmang probeert naar een medespeler te passen. Castro speelt de bal door. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Imbo met een snelle inworp. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo passt de bal met de wreef. Daar is Antalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antalan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 58%, kim@yahoo.com 42%.
mifc - kim@yahoo.com 0:1

47e minuut.
Antalan passt de bal zonder na te denken. Imbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbo met een sublieme pass. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lacap geeft een lange en hoge pass. Quinabo kopt de bal weg. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sangil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibug rent richting de bal. Sibug geeft een lange en hoge pass. Antalan rent richting de bal. Antalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bolivar speelt de bal door. Quinabo kan de bal niet met de borst controleren. Quinabo speelt de bal door. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Inworp. Sibug met de inworp. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Imbo geeft de bal voor. Bolivar rent richting de bal. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo schiet op doel. Bolivar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 43%, kim@yahoo.com 57%.
mifc - kim@yahoo.com 0:1