Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim@yahoo.com mifc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Saulan trapt de bal weg van het doel. Ting kopt de bal weg. Daar is Sangil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan rent richting de bal. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. Ontoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - mifc 1:0

9e minuut.
Quinabo met een sublieme pass. Gungab is nu in balbezit. Ting onderschept slim de pass. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bancain geeft een hoge lob. de Asis is nu in balbezit. Matanguihan begaat een overtreding. Matanguihan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Quinabo geeft de bal voor. Inworp. Sibug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quinabo is nu in balbezit. Quinabo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - mifc 1:1

33e minuut.
Bolivar geeft een hoge lob. de Asis rent richting de bal. de Asis met een sublieme pass. Gungab is nu in balbezit. Gungab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bolivar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alindogan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Quinabo heeft problemen om de bal te vangen. Alindogan speelt de bal door. Bustamante is nu in balbezit. Gungab onderschept slim de pass. Gungab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 49%, mifc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim@yahoo.com - mifc 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Bongubung de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menta neemt de hoekschop. Matanguihan kan de bal niet met de borst controleren. Matanguihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - mifc 2:1

52e minuut.
Gungab is nu in balbezit. Gungab passt de bal met de wreef. Antalan controleert de bal met de borst. Matanguihan rent richting de bal. Matanguihan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sangil geeft de bal voor. Inworp. Menta met een snelle inworp. Ting kan de bal niet met de borst controleren. Ting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Macmang verovert de bal door een tackle van achteren. Macmang speelt de bal door. Gungab is nu in balbezit. Gungab haalt uit met een fantastische trap. Saulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - mifc 2:2

75e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting passt de bal met de wreef. Lampitoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampitoc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 33%, mifc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim@yahoo.com - mifc 2:2