Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim@yahoo.com Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marlow rent richting de bal. Ochoa maakt een afschuwelijke overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart. Marlow raakt geblesseerd tijdens het duel. Salop met een snel genomen vrije trap. Daar is Dapat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Salop is nu in balbezit. Salop met een sublieme pass. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat verovert de bal door een tackle van achteren. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - Long Rangers Rabbits 0:1

14e minuut.
Matanguihan probeert de bal met de borst te controleren. Ting is nu in balbezit. Ilumin onderschept slim de pass. Matanguihan verovert de bal door een tackle van achteren. Matanguihan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Ting rent richting de bal. Ting probeert naar een medespeler te passen. Matanguihan rent richting de bal. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bagala onderschept slim de pass. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. Matanguihan heeft problemen om de bal te vangen. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marlow met een sublieme pass. Labindalawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apelin. Apelin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lampitoc speelt de bal door. Labindalawa is nu in balbezit. Lampitoc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampitoc krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Caindoc verovert de bal door een tackle van achteren. Caindoc speelt de bal door. Salop speelt de bal door. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - Long Rangers Rabbits 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 53%, Long Rangers Rabbits 47%.
kim@yahoo.com - Long Rangers Rabbits 0:2

49e minuut.
Quinabo speelt de bal door. Menta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salop. Salop krijgt een gele kaart. Menta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolivar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Menta met een snelle inworp. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Salop zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Salop naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Bancain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turinia met een snelle inworp. Bagala is nu in balbezit. Bagala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ting onderschept slim de pass. Ting geeft de bal voor. Daar is Ilumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 51%, Long Rangers Rabbits 49%.
kim@yahoo.com - Long Rangers Rabbits 0:2