Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits kim@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal zonder na te denken. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matanguihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bagala heeft problemen om de bal te vangen. Salop bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop probeert naar een medespeler te passen. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting speelt de bal door. Matanguihan heeft problemen om de bal te vangen. Matanguihan schiet op doel. Ilacad bokst de bal weg.

37e minuut.
Doeltrap. Ilacad trapt de bal weg. Castro kopt de bal weg. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 60%, kim@yahoo.com 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Long Rangers Rabbits - kim@yahoo.com 0:0

51e minuut.
Lampitoc is nu in balbezit. Lampitoc passt de bal met de wreef. Ribucan speelt de bal door. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matanguihan. Salop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salop kan niet meer verder spelen. Batoctoy komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bancain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat onderschept slim de pass. Dapat draait met de bal, schiet en ... Saulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - kim@yahoo.com 1:0

89e minuut.
Bagala is nu in balbezit. Bagala passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Dapat onderschept slim de pass. Dapat schiet op doel. Paal! Saulan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 33%, kim@yahoo.com 67%.
Long Rangers Rabbits - kim@yahoo.com 1:0