Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anis mifc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maulit probeert naar een medespeler te passen. Duremdes rent richting de bal. Banaria rent richting de bal. Banaria schiet op doel. Bongubung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paling neemt de hoekschop. Yagyagan is nu in balbezit. Yagyagan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bongubung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamol met een snelle inworp. Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ontoy trapt de bal weg van het doel. Daar is Antalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaria is nu in balbezit. Banaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sagmit geeft een lange en hoge pass. Gamol rent richting de bal. Gamol passt de bal zonder na te denken. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Manarang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quinabo speelt de bal door. Gungab rent richting de bal. Gungab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - mifc 0:1

42e minuut.
Quinabo is nu in balbezit. Gubatan begaat een overtreding. Quinabo raakt geblesseerd tijdens het duel. Manarang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Yagyagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinabo rent richting de bal. Quinabo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 42%, mifc 58%.
anis - mifc 0:1

60e minuut.
Manarang onderschept slim de pass. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo passt de bal zonder na te denken. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 65%, mifc 35%.
anis - mifc 0:1