Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anis kim@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Apelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Menta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yagyagan verovert de bal door een tackle van achteren. Yagyagan geeft een hoge lob. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bolivar is nu in balbezit. Bolivar speelt de bal door. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... Manrobang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - kim@yahoo.com 0:1

35e minuut.
Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagyagan onderschept slim de pass. Yagyagan passt de bal met de wreef. Daar is Matanguihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anis - kim@yahoo.com 0:2

39e minuut.
Sagmit verovert de bal door een tackle van achteren. Sagmit geeft een lange en hoge pass. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banaria krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ting de bal. Ting passt de bal zonder na te denken. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... Manrobang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 47%, kim@yahoo.com 53%.
anis - kim@yahoo.com 0:2

48e minuut.
Ting geeft een hoge lob. Matanguihan rent richting de bal. Yagyagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan onderschept slim de pass. Matanguihan schiet op doel. Manrobang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 57%, kim@yahoo.com 43%.
anis - kim@yahoo.com 0:2