Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits mifc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo passt de bal met de wreef. Daar is Ilumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gungab rent richting de bal. Gungab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - mifc 0:1

6e minuut.
Quinabo is nu in balbezit. Batoctoy onderschept slim de pass. Batoctoy probeert naar een medespeler te passen. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Long Rangers Rabbits - mifc 1:1

15e minuut.
Labindalawa geeft een hoge lob. Bagala kopt de bal weg. Lacap bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat onderschept slim de pass. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antalan geeft een lange en hoge pass. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalupan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dalupan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gungab raakt geblesseerd tijdens het duel. Antalan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ilumin de bal. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab haalt uit met een fantastische trap. Ilacad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - mifc 1:2

31e minuut.
Antalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Labindalawa begaat een overtreding. Antalan raakt geblesseerd tijdens het duel. Antalan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Imbo geeft de bal voor. Gungab rent richting de bal. Gungab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 48%, mifc 52%.
Long Rangers Rabbits - mifc 1:2

53e minuut.
Batoctoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalan onderschept slim de pass. Antalan met een sublieme pass. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Caindoc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Macmang is nu in balbezit. Macmang passt de bal zonder na te denken. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo is nu in balbezit. Quinabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 51%, mifc 49%.
Long Rangers Rabbits - mifc 1:2