Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mifc Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
de Asis met een sublieme pass. Marlow is nu in balbezit. Imbo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Imbo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Turinia met een snelle inworp. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. de Asis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagala raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagala neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - Long Rangers Rabbits 0:1

9e minuut.
Marlow met de inworp. Bagala is nu in balbezit. Bagala haalt uit met een fantastische trap. Dapat rent richting de bal. Dapat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - Long Rangers Rabbits 0:2

10e minuut.
Bagala rent richting de bal. Gungab begaat een overtreding. Bagala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salop met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bongubung de bal. Dapat onderschept slim de pass. Dapat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ontoy met een harde bal richting middenveld. Bagala rent richting de bal. Bagala probeert naar een medespeler te passen. Dapat is nu in balbezit. Dapat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ontoy trapt de bal weg van het doel. Paguyo rent richting de bal. Salop begaat een overtreding. Salop krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dapat rent richting de bal. Dapat geeft een hoge lob. Salop is nu in balbezit. Gungab rent richting de bal. Gungab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - Long Rangers Rabbits 1:2

24e minuut.
Ribucan heeft problemen om de bal te vangen. de Asis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo probeert naar een medespeler te passen. Gungab is nu in balbezit. Gungab draait met de bal, schiet en ... Ilacad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mifc - Long Rangers Rabbits 2:2

30e minuut.
Quinabo probeert de bal aan de voet te houden. Ribucan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Asis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Asis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ribucan passt de bal met de wreef. Turinia is nu in balbezit. Sangil rent richting de bal. Turinia onderschept slim de pass. Turinia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sangil is nu in balbezit. Turinia rent richting de bal. Sangil begaat een overtreding. Sangil krijgt een gele kaart. Turinia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turinia kan niet meer verder spelen. Labindalawa komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ilumin geeft de bal voor. de Asis rent richting de bal. Dapat onderschept slim de pass. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 69%, Long Rangers Rabbits 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mifc - Long Rangers Rabbits 2:2

47e minuut.
Paguyo passt de bal in één keer door. Salop rent richting de bal. Salop geeft de bal voor. Labindalawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Labindalawa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Calupig geeft de bal voor. Inworp. Quinabo met de inworp. Paguyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paguyo geeft een hoge lob. Ilacad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 59%, Long Rangers Rabbits 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mifc - Long Rangers Rabbits 2:2