Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas abd basset
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Calob rent richting de bal. Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson speelt de bal door. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Calob speelt de bal door. Pulsungay bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxas verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jumawan passt de bal zonder na te denken. Yaptinchay is nu in balbezit. Jumawan is nu in balbezit. Tubig is nu in balbezit. Tubig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - abd basset 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 52%, abd basset 48%.
gilas - abd basset 0:1

51e minuut.
Yaptinchay is nu in balbezit. Pulsungay is nu in balbezit. Pulsungay geeft een lange en hoge pass. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Calob is nu in balbezit. Jumawan onderschept slim de pass. Jumawan met een sublieme pass. Sonson is nu in balbezit. Sonson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Yaptinchay passt de bal in één keer door. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macuha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boljoon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gilas - abd basset 1:1

78e minuut.
Magpusao rent richting de bal. Masungsong verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alitagtag. Masungsong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Masungsong kan niet meer verder spelen. Halog komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pulsungay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paglinawan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 43%, abd basset 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilas - abd basset 1:1