Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abd basset Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Pulsungay rent richting de bal. Bagala onderschept slim de pass. Bagala met een sublieme pass. Dapat is nu in balbezit. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - Long Rangers Rabbits 0:1

6e minuut.
Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson passt de bal met de wreef. Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abd basset - Long Rangers Rabbits 1:1

8e minuut.
Lontok probeert naar een medespeler te passen. Jumawan heeft problemen om de bal te vangen. Bagala speelt de bal door. Dapat rent richting de bal. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Matute geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tubig de bal. Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig is nu in balbezit. Tubig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - Long Rangers Rabbits 2:1

23e minuut.
Klungelig pakt Ribucan de bal. Jumawan rent richting de bal. Met opzet legt Ribucan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ribucan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Pulsungay speelt de bal door. Inworp. Turinia met een snelle inworp. Simon geeft een hoge lob. Dapat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Timbas niet meer kan verder spelen. Opus komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Marlow rent richting de bal. Marlow passt de bal met de wreef. Dapat rent richting de bal. Dapat haalt uit met een fantastische trap. Opus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abd basset - Long Rangers Rabbits 2:2

43e minuut.
Turinia bereikt de bal nog maar net als eerste. Turinia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lontok de bal onder controle te krijgen. Marlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Matute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapat is nu in balbezit. Matute onderschept slim de pass. Bagala rent richting de bal. Bagala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - Long Rangers Rabbits 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abd basset 52%, Long Rangers Rabbits 48%.
abd basset - Long Rangers Rabbits 2:3

53e minuut.
Pulsungay bereikt de bal nog maar net als eerste. Turinia rent richting de bal. Pulsungay verovert de bal door een tackle van achteren. Pulsungay met een sublieme pass. Tubig rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abd basset - Long Rangers Rabbits 3:3

58e minuut.
Pulsungay probeert naar een medespeler te passen. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala probeert naar een medespeler te passen. Dapat rent richting de bal. Dapat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Pulsungay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagala is nu in balbezit. Dapat rent richting de bal. Dapat schiet op doel. Opus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - Long Rangers Rabbits 3:4

65e minuut.
Turinia geeft een hoge lob. Salop probeert naar een medespeler te passen. Bagala is nu in balbezit. Dapat rent richting de bal. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Turinia bereikt de bal nog maar net als eerste. Turinia speelt de bal door. Bagala is nu in balbezit. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat draait met de bal, schiet en ... Opus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abd basset 47%, Long Rangers Rabbits 53%.
abd basset - Long Rangers Rabbits 3:4