Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits abd basset
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Calupig probeert naar een medespeler te passen. Tubig is nu in balbezit. Jumawan rent richting de bal. Tubig rent richting de bal. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - abd basset 0:1

3e minuut.
Jumawan passt de bal zonder na te denken. Caindoc geeft de bal voor. Dalupan rent richting de bal. Tubig verovert de bal door een tackle van achteren. Tubig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumawan passt de bal met de wreef. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - abd basset 0:2

18e minuut.
Malatamban geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pulsungay de bal onder controle te krijgen. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala onderschept slim de pass. Bagala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ilumin met een sublieme pass. Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribucan rent richting de bal. Jumawan onderschept slim de pass. Jumawan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Opus met een harde bal richting middenveld. Salop rent richting de bal. Salop probeert naar een medespeler te passen. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - abd basset 1:2

36e minuut.
Ribucan is nu in balbezit. Pulsungay verovert de bal door een tackle van achteren. Pulsungay passt de bal in één keer door. Tubig rent richting de bal. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pulsungay passt de bal in één keer door. Jumawan rent richting de bal. Jumawan passt de bal in één keer door. Dapat is nu in balbezit. Dapat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Long Rangers Rabbits - abd basset 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 57%, abd basset 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Long Rangers Rabbits - abd basset 2:2

48e minuut.
Matute rent richting de bal. Ribucan verovert de bal door een tackle van achteren. Ribucan speelt de bal door. Dapat is nu in balbezit. Dapat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 40%, abd basset 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Long Rangers Rabbits - abd basset 2:2