Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdsad anis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yagyagan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bangachon komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Rosario is nu in balbezit. Rosario passt de bal met de wreef. Balatibat is nu in balbezit. Mendeluz is nu in balbezit. Mendeluz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sagmit passt de bal met de wreef. Rosario rent richting de bal. Rosario passt de bal in één keer door. Mendeluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendeluz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Manawis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duremdes is nu in balbezit. Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria schiet op doel. Carating maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gamol passt de bal in één keer door. Tabucbuc rent richting de bal. Banaria begaat een overtreding. Banaria krijgt een gele kaart. Tabucbuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Malixi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mendeluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendeluz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Banaria de bal. Banaria passt de bal met de wreef. Rosario speelt de bal door. Duremdes rent richting de bal. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Paling geeft een hoge lob. Bangachon rent richting de bal. Macasero begaat een overtreding. Macasero krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rosario kopt de bal weg. Banaria rent richting de bal. Banaria passt de bal zonder na te denken. Duremdes rent richting de bal. Duremdes haalt uit met een fantastische trap. Carating kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsad 51%, anis 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdsad - anis 0:0

54e minuut.
Sagmit onderschept slim de pass. Sagmit passt de bal met de wreef. Jacutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Sagmit geeft een hoge lob. Macasero is nu in balbezit. Bangachon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bangachon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsad 39%, anis 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdsad - anis 0:0