Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paconians kim@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lampitoc met de inworp. Ting is nu in balbezit. Calinga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calinga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batongbacal rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aromin zal de hoekschop nemen. Valeroso bokst de bal weg. Ancheta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Valeroso speelt de bal door. Ting rent richting de bal. Sagmit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sagmit krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Sagmit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting probeert naar een medespeler te passen. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Calinga met een sublieme pass. Lampitoc geeft een hoge lob. Daar is Calupitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampitoc rent richting de bal. Lampitoc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Calupitan is nu in balbezit. Matanguihan verovert de bal door een tackle van achteren. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paconians 53%, kim@yahoo.com 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paconians - kim@yahoo.com 0:0

47e minuut.
Malatamban geeft een hoge lob. Batongbacal kopt de bal weg. Aromin is nu in balbezit. Aromin speelt de bal door. Quinabo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Omipon is nu in balbezit. Omipon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quinabo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sagmit passt de bal zonder na te denken. Bustamante rent richting de bal. Batongbacal onderschept slim de pass. Aromin rent richting de bal. Aromin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Calinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Bustamante is nu in balbezit. Batongbacal onderschept slim de pass. Batongbacal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omipon rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Omipon verovert de bal door een tackle van achteren. Omipon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. Matanguihan is nu in balbezit. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
paconians - kim@yahoo.com 0:1

87e minuut.
Sagmit probeert naar een medespeler te passen. Bolivar rent richting de bal. Bolivar passt de bal met de wreef. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Calupitan met de inworp. Calinga is nu in balbezit. Calinga met een sublieme pass. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paconians 42%, kim@yahoo.com 58%.
paconians - kim@yahoo.com 0:1