Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim@yahoo.com paconians
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Omipon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Omipon verovert de bal door een tackle van achteren. Batongbacal is nu in balbezit. Batongbacal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aromin neemt de hoekschop. Sagmit is nu in balbezit. Sagmit draait met de bal, schiet en ... Saulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - paconians 0:1

10e minuut.
Lampitoc onderschept slim de pass. Lampitoc probeert naar een medespeler te passen. Matanguihan is nu in balbezit. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting haalt uit met een fantastische trap. Katigbak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Malatamban de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - paconians 1:1

14e minuut.
Calinga rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Daar is Matanguihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sagmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagmit passt de bal met de wreef. Calinga is nu in balbezit. Ting onderschept slim de pass. Ting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - paconians 2:1

31e minuut.
Bolivar is nu in balbezit. Bolivar geeft een lange en hoge pass. Sacpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan verovert de bal door een tackle van achteren. Matanguihan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sagmit verovert de bal door een tackle van achteren. Omipon rent richting de bal. Bolivar rent richting de bal. Omipon onderschept slim de pass. Omipon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - paconians 2:2

35e minuut.
Quinabo rent richting de bal. Quinabo geeft een hoge lob. Inworp. Dilag met de inworp. Ancheta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Omipon de bal. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omipon. Omipon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 51%, paconians 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim@yahoo.com - paconians 2:2

49e minuut.
Aromin is nu in balbezit. Aromin probeert naar een medespeler te passen. Batongbacal is nu in balbezit. Batongbacal schiet op doel. Saulan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - paconians 2:3

53e minuut.
Castro kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagmit de bal. Sagmit passt de bal zonder na te denken. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sacpa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampitoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ting is nu in balbezit. Ting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bustamante met een sublieme pass. Quinabo probeert naar een medespeler te passen. Bolivar rent richting de bal. Omipon verovert de bal door een tackle van achteren. Omipon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Quinabo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ting de bal. Calinga kopt de bal weg. Omipon rent richting de bal. Omipon draait met de bal, schiet en ... Saulan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bancain geeft een hoge lob. Ting is nu in balbezit. Ting passt de bal met de wreef. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - paconians 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 64%, paconians 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim@yahoo.com - paconians 3:3