Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas mifc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Calob raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casim komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Alitagtag passt de bal zonder na te denken. Homoroc is nu in balbezit. Homoroc met een sublieme pass. Roxas rent richting de bal. Roxas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - mifc 1:0

22e minuut.
Antalan speelt de bal door. Sibug rent richting de bal. Sibug met een sublieme pass. Gungab rent richting de bal. Gungab schiet op doel. Balatibat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gungab rent richting de bal. Tumaneng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gungab. Gungab krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Yaptinchay is nu in balbezit. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo passt de bal met de wreef. Gungab is nu in balbezit. Gungab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balatibat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Tumaneng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinabo is nu in balbezit. Quinabo passt de bal met de wreef. Gungab rent richting de bal. Gungab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alitagtag is nu in balbezit. Alitagtag passt de bal in één keer door. Homoroc met een sublieme pass. Roxas heeft problemen om de bal te vangen. Roxas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - mifc 2:0

40e minuut.
Alitagtag is nu in balbezit. Alitagtag geeft de bal voor. Macmang is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Casim speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Antalan de bal onder controle te krijgen. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez krijgt een gele kaart. Antalan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antalan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Imbo de bal. Imbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 44%, mifc 56%.
gilas - mifc 2:0

52e minuut.
Balatibat met een harde bal richting middenveld. Sibug kopt de bal weg. Tumaneng rent richting de bal. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sangil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tagasa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Homoroc probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antalan met de inworp. Homoroc bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoroc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yaptinchay rent richting de bal. de Asis is nu in balbezit. de Asis probeert naar een medespeler te passen. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 52%, mifc 48%.
gilas - mifc 2:0